A Logicon Solutions Kft. blogja

Logicon Solutions

Jaskó Bence: A Logicon fiatalos, nyitott szellemiségű és haladó gondolkodású

2024. február 08. - Logicon Solutions

Bármilyen vállalkozásnak az a törekvése, hogy a munkatársai maradéktalanul úgy érezzék, a céghez tartoznak, azaz számít a véleményük, hasznosnak, illetve kulcsembernek érzik magukat a cégen belül, megtérülő invesztáció. Teljesen mindegy, milyen üzletről van szó, B2B vagy B2C, végül csak az dönt, hogyan bánunk az emberekkel. Ha nincsenek olyan munkatársaink, akik tulajdonosi szemlélettel a legjobbjukat akarják adni, ha bárki úgy véli, hogy nem becsülik meg és a cég valójában nem fogadta be őt, önkéntelenül gyengébb teljesítményt fog nyújtani. A Logicon Solutions Kft. büszke a kollégáira, ezért szeretnénk első kézből egy-egy posztban bemutatni őket. Minden munkatársunk lelkiismeretes attitűdje és széleskörű szakértelme egyértelműen hozzájárul a cégünk sikeréhez. Pontosan emiatt indítottuk el az „5 kérdés, 5 válasz” rovatunkat. Ezúttal Jaskó Bence kollégánkat kérdeztük. :)

Jaskó Bence 24 éves, a Logicon Solutions Kft.-nél elektrotechnikusi végzettséggel karbantartói pozícióban dolgozik. Bencét mindig is az foglalkoztatta, hogy a hétköznapi életben használt gépek miként működnek. Már kiskorában is szerette szétszedni és több-kevesebb sikerrel összerakni a játékait, hogy megértse azok működését. Mostanra lényegében ugyanezt csinálja, viszont már sokkal jobban megy a „játékai” összeszerelése. Párjával együtt három éve vannak együtt.

jasko_bence.jpg

1. Mi jelenti számodra a legnagyobb örömöt a munkád során? Miben tudsz kiteljesedni?

A munkám során számomra a legnagyobb örömöt a villamos/nagyipari gépek javítása jelenti, mert így a munkavégzés közben is hasznosítani tudom a középiskolában szerzett tudásomat, amelybe úgy gondolom, sok időt és energiát tettem. A Logiconnál olyan területen szerezhetek szakmai tapasztalatot, amely régóta célom.

2. Mi a legnagyobb aktuális szakmai kihívásod?

Jelenleg számomra a legnagyobb kihívást a szakosodás jelenti. Az elektromosságon kívül más területen is van némi tapasztalatom, viszont eddig nem tudtam profi szinten elmélyedni a kapcsolódó témák részleteiben. Minden érdekel a szakmámmal kapcsolatban.

3. Véleményed szerint cégként mi a Logicon legnagyobb erőssége? Miben egyedülálló, mivel tud kiemelkedni más cégek közül?

A Logicon fiatalos, nyitott szellemiségű és haladó gondolkodású még vezetői szinten is. Cégen belül az innováció sok esetben nem új berendezéseket vagy technológiákat, hanem a meglévő munkatársak egyéni fejlesztését jelenti. Egyértelműen invesztálnak a munkavállalók tudásába.

4. Hogyan fejleszted magad?

A Logicon keretein belül jelentkeztem villanyszerelő tanfolyamra. Az angol nyelvtudásom szinten tartása és fejlesztése érdekében angol nyelven nézem meg a kedvenc sorozataimat és filmjeimet.

5. Hogyan töltődsz fel, kapcsolódsz ki?

Szeretem összekötni a kellemest a hasznossal, ezért rengeteg külföldi dokumentumfilmet nézek angol nyelven. Ha van rá lehetőségem, akkor motorozok, kirándulok a párommal.

süti beállítások módosítása